top of page

Notícies del Fòrum

Informació del Baix Llobregat - elbaix.cat

 

La UPC de Castelldefels acull el II Fòrum Agrobiofood Engineering i i el V Fòrum Aerotelecom

Biochemize

 

Biochemize will assist to the Agrobiofood Engineering Forum next Thursday, 7th of May, in Castelldefels (Barcelona). It is an open congress organized by the Agricultural College of Barcelona (ESAB) of the Polytechnic University of Catalonia (UPC). This forum is a meeting place for university talent and leader companies from the agrobiofood sector.

Castelldefels al día

 

Forum Agrobiofood Engineering en la UPC de Castelldefels

El Periódico
 

La UPC acerca a los estudiantes a las empresas agroalimentarias

elCastell.org
 

La UPC de Castelldefels acull el II Fòrum Agrobiofood Engineering i el V Fòrum Aerotelecom

Castelldefels al día (Edició 2014)
 

Forum Agrobiofood Engineering en la UPC de Castelldefels

xiptv.cat (Edició 2014)
 

El Campus de la universitat Politècnica, a Castelldefels, s'ha convertit avui en una entrevista de feina multitudinària. Els fòrums AgroBioFood Engineering i Aerotelecom han connectat empresaris amb futurs graduats, que han acudit a la cita amb el curriculum a la mà. Buscaven un lloc on fer pràctiques, possibles projectes de fi de grau i, en el millor dels casos, un lloc de treball. 


El pes organitzatiu de la jornada ha caigut totalment sobre els estudiants d'últims cursos. En total han aconseguit que 22 empreses assisteixin a la cita.


Paral·lelament, la universitat acollia també la jornada 'Ara màsters UPC', on els visitants s'han informat sobre l'oferta de postgraus per al curs vinent.

bottom of page